|
Mopaş, Barem’den 5 şube aldı, 73 şubeye ulaştı |
|
|
|
Haberler -
Genel Haberler
|
|
Salı, 09 Mart 2010 14:13 |
|
Mopaş Marketler Zinciri, Barem Marketler Zinciri’nden aldığı 5 şube ile, 73 mağazaya ulaştı. Satın alma operasyonuyla ilgili olarak Mopaş yetkilileri, şu açıklamada bulundular:
“Perakende sektöründe Mopaş olarak, sektöre ve müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için çalışma hacmimizi büyütüyoruz. Bunun en güzel örneğini 2009 yılında açmış olduğumuz 15 mağazayla hep birlikte yaşamış bulunuyoruz. 2010 yılı içinde, sene başı itibariyle yeni mağaza açılışları gerçekleştirerek istikrarlı çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Bu amaç doğrultusunda, Barem olarak faaliyet gösteren Pendik/Kaynarca, Kartal/Cevizli, Kartal/Atalar, Dudulu ve Sancaktepe semtlerinde hizmet gösteren zincir mağazaların 01.03.2010 tarihi itibariyle sözleşmeleri tamamlanmış olup yeni yüzleriyle Mopaş olarak en kısa zamanda hizmete sunulacaktır.
Bu çalışmayla birlikte mağaza sayımız toplamda 73 şubeye ulaşmıştır. 2010 yılı ilk yarısında bu sayıyı 75 üzerine taşıma hedefindeyiz.”
|