|
Migros, kendi yeteneklerini keşfediyor |
|
|
|
Haberler -
Genel Haberler
|
|
Cuma, 02 Aralık 2011 11:14 |
|
Migros yine bir ilke imza attı ve kurum içi etkinliklerine yeni bir bakış açısı kazandırarak çalışanlarına unutamayacakları bir etkinlik düzenledi.
'Migros Yeteneğini Seçiyor' yarışmasında Migros Ticaret A.Ş.'de çalışan yüzlerce kişi yetenekleri için yarıştı. Çalışma arkadaşları ile tatlı bir rekabetle keyifli bir gün geçiren Migros çalışanlarından 5 farklı ekip özel ödüller kazandı.
Sanatçı Berna Laçin, 2010 yılı “Yetenek sizsiniz” Türkiye birincisi Sefa Doğanay, Migros Ticaret İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Demir Aytaç ve Migros Ticaret Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ahu Başkut'tan oluşan jüri Migros'un yeteneklerini seçti. Çalışanlardan Murat İşimer taklit performansıyla birinci olarak 10 günlük Amerika seyahati kazandı. Yarışmanın ikincisi Burçin Yüzer, üçüncüsü Nurcan Güneş oldu. Diğer tüm katılımcılar ise Money alışveriş çekleri ile ödüllendirildi.
|