retailturkiye.com


Ana Sayfa | E-Dergi | Marka Rehberi | Yazarlarımız | Haberler | Basından | İş Arama | Hakkımızda | İletişim | Profiliniz Cumartesi, 19 Mayıs 2012 
'Eğitim Her Engeli Aşar' kampanyası İzmir'de başlıyor Yazdır E-posta
Haberler - Genel Haberler
Salı, 15 Kasım 2011 10:20

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Eğitim Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı ile ortaklaşa, Türkiye Beyazay Derneği koordinatörlüğünde ve BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana sponsorluğunda yürütülen 'Eğitim Her Engeli Aşar' kampanyası “Birlikte Okumamıza Engel Yok” etkinlikleri 17 Kasım'da başlıyor.

egitim_kampanya2010 - 2011 eğitim-öğretim yılı etkinlikleriyle 1500 öğretmen ve anne-babaya ulaşan 'Eğitim Her Engeli Aşar' kampanyası, 2011 - 2012 eğitim-öğretim yılında altı ilde gerçekleşecek. Etkinlikler kapsamında Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ve Psikolog, Özel Eğitim Uzmanı Sezgin Kartal seminerler verecek. Cumartesi günleri düzenlenecek 'Engelsiz Buluşma Günü' ile de engelli ve engelsiz çocuklar bir araya gelecek.

Öğretmenler ve anne-babalara eğitimlerin yanı sıra engelli çocukların eğitime ve sosyal yaşama katılımıyla ilgili konferansların verileceği 'Eğitim Her Engeli Aşar' etkinlikleri 17 - 18 - 19 Kasım tarihlerinde İzmir'de başlayacak. İzmir Atatürk Lisesi Tiyatro Salonu’nda 'Birlikte Okumamıza Engel Yok' sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikler 15 - 17 Aralık'ta Antalya'da, 8 - 10 Mart'ta Sakarya'da, 19 - 21 Nisan'da Trabzon'da, 3-5 Mayıs'ta Gaziantep'te ve 24 - 26 Mayıs'ta Konya'da yapılacak.



.
 
.

.
Ücretsiz E-Bülten Üyeliği
Ana Sayfa | E-Dergi | Marka Rehberi | Yazarlarımız | Haberler | Basından | İş Arama | Hakkımızda | İletişim | Profiliniz © retailturkiye.com