retailturkiye.com


Ana Sayfa | E-Dergi | Marka Rehberi | Yazarlarımız | Haberler | Basından | İş Arama | Hakkımızda | İletişim | Profiliniz Cumartesi, 19 Mayıs 2012 
Derviş Sevgi, Güneydoğu PERDER başkanı oldu Yazdır E-posta
Haberler - Genel Haberler
Pazartesi, 09 Ocak 2012 10:33

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı bölge PERDER’lerinden Güneydoğu PERDER Başkanlığına Derviş Sevgi seçildi.

dervis_sevgiKısa adı TPF olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı Güneydoğu PERDER’de seçim heyecanı yaşandı. Güneydoğu Perakendeciler Derneği 4.Olağan Genel Kurulu sonrasında başkanlığa oybirliğiyle Derviş Sevgi seçildi. Güneydoğu PERDER’in yeni yönetim kurulunda ise Ramazan Turmak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Nihat Salmış Genel Sekreter, Murat Korkmaz Sayman, Sait Karaarslan asil üye olarak görev aldı.

18 üyesi olan Güneydoğu PERDER’in başkanlık görevine seçilen Derviş Sevgi, oybirliğiyle göreve getirilmenin mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Sevgi, “Güneydoğu Bölgesi’nde daha fazla perakendeciyle güçbirliği yapmayı planlıyoruz. Güneydoğu PERDER olarak bölgemizdeki perakendecileri kucaklamayı, menfaatlerin ve yatırımı olan yerel zincir mağazaların daha güçlü bir rekabet ortamı yaşaması için çalışacağımızı söylemek isterim. Daha güçlü olacağız” dedi. Bölgede kültür birliği oluşturmayı hedeflediğini belirten Sevgi, ticari değerin ağırlık kazanmasının öncelikleri olduğunu söyledi.



.
 
.

.
Ücretsiz E-Bülten Üyeliği
Ana Sayfa | E-Dergi | Marka Rehberi | Yazarlarımız | Haberler | Basından | İş Arama | Hakkımızda | İletişim | Profiliniz © retailturkiye.com