retailturkiye.com




Ana Sayfa | E-Dergi | Firma Rehberi | Yazarlarımız | Haberler | Basından | Hakkımızda | İletişim | Profiliniz Perşembe, 09 Eylül 2010 
Ömür AVM, MallArt Danışmanlık ile el sıkıştı Yazdır E-posta
Haberler - AVM
Pazartesi, 26 Temmuz 2010 13:55

omur_plazaBu yıl 5’inci yaşını kutlayan Ömür Plaza AVM, kiralama danışmanlığı konusunda MallArt Alışveriş Merkezi ve Perakende Danışmanlık ile anlaştı.

Bahçelievler’in eskimeyen yüzü Ömür Plaza AVM, kiralama danışmanlığı konusunda MallArt Alışveriş Merkezi ve Perakende Danışmanlık ile anlaştı. Bünyesinde bulundurduğu seçkin markalar ile hızlı ve pratik bir alışveriş imkânı sağlayan Ömür Plaza AVM, 5’inci yaşında kiralama yönetiminde MallArt ile çalışmaya karar verdi.

Bu yıl 5’inci yaşını kutlayan Ömür Plaza Alışveriş Merkezi, bünyesinde bulundurduğu seçkin markalarla, hızlı ve pratik bir alışveriş imkânı sağlayarak her yaştan tüketicisine sesleniyor. Ömür Plaza AVM, Bahçelievler ilçesinin kuruluşuna önderlik eden Yüzatlı Ailesi’nin 70 yıldır sahibi olduğu arazide, ilk önce 1954 – 2004 yılları arasında Ömür Restaurant olarak hizmet vermişti.

2005 yılından itibaren yeniden bir Ömür konsepti, bu sefer Ömür Plaza adıyla aynı lokasyonda “ mahalle merkezi” boyutlarında bir AVM olarak karşımıza çıkmıştı. 2008 yılında “Ömür Plus Puan Card”ı hayata geçiren Ömür Plaza AVM, ziyaretçilerine puan karşılığında pek çok hediye sahibi yapmıştı. Ömür Plaza AVM, sadakat programının yanı sıra 4 kez de otomobil kampanyası düzenlemişti. Yatırım ve yönetimin Ömür Endüstri ve Turizm Yatırımları Dış Ticaret A.Ş. tarafından yapıldığı Ömür Plaza AVM, ulaşım kolaylığı, konum ve mağaza karmasıyla da “uzun ömürlü bir AVM” yolunda ilerliyor.

Ömür Plaza’ya MallArt imzası

AVM sektöründe 15 yıllık bir deneyime sahip olan MallArt Alışveriş Merkezi ve Perakende Danışmanlık Genel Müdürü Engin Yıldırım, portföyüne Ömür Plaza’yı da kattı. Türkiye’nin en önemli alışveriş merkezlerinde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra 2007 yılında MallArt Alışveriş Merkezi ve Perakende Danışmanlık’ı kuran Yıldırım, deneyimlerini Ömür Plaza’ya aktaracak. MallArt Genel Müdürü Engin Yıldırım, “Marka danışmanlığı yaptığımız perakendeciler adına AVM’lerde kiralama ve iş geliştirme hizmetlerimiz yoğunlaşarak devam ediyor” diye konuştu. MallArt AVM ve Perakende Danışmanlık, proje öncesi araştırma-geliştirme hizmetleri, kiralama danışmanlığı, yönetim danışmanlığı, marka danışmanlığı ve alışveriş merkezi yatırım danışmanlığı hizmetleri veriyor.
 
En Çok Okunan Haberler
Ücretsiz E-Bülten Üyeliği
Firma Rehberi

Ana Sayfa | E-Dergi | Firma Rehberi | Yazarlarımız | Haberler | Basından | Hakkımızda | İletişim | Profiliniz © retailturkiye.com